Search This Blog

Tuesday, December 27, 2011

Kultivimi i kermillit
Keto jane fotot ne brendesi  te ambjenteve ku kultivohen kermillat ne Vile Boshtove-Kavaje.
Ne ofrojme ndertimin e fermave ne gjithe rrethet e Shqiperise,gjithashtu  ofrojme dhe grumbullimin e kermillit te kultivuar.Lloji i kermillit qe kutivojme eshte Aspersa
Personat e interesuar mund te kontaktojne ne keto numera telefoni: 0694572730    0663072730

ENGLISH
These are pictures inside the premises where grown snails in Villa Boshtove-Kavaje.
We offer farm building in all districts of Albania, and also provide the cultivation.The type of snails we cultivate is Aspersa
Interested persons may contact the following telephone number: 0355694572730 0355663072730